Wie is uw huidtherapeut?

Begonnen als docent biologie is Jacqueline van der Gugten schoonheidsverzorgingslessen gaan geven. De interesse voor de gezondheid en de huid is tijdens deze jaren alleen maar gegroeid. Gedreven als zij is, is zij blijven zoeken naar verdieping en verbreding in haar vakgebied. Naast haar functie als docent schoonheidsspecialisatie heeft zij de HBO-opleiding huidtherapie gevolgd. In eerste instantie om een betere docent te worden. Tijdens de opleiding bleek al snel dat het vak huidtherapeut haar volgende beroep zou worden.

Als huidtherapeut voelt Jacqueline zich in dit gevarieerde beroep helemaal thuis.

Voor oedeemspecialisatie heeft Jacqueline van der Gugten in Duitsland ervaring opgedaan. Eerst heeft zij een opleiding genoten in de  “Ödemkliniek Dr. Asdonk‘ in Falkau om daarna gewerkt te hebben in Sankt Blasien, Feldberg” en het ‘Parksanatorium‘ van de Waldburg-Zeil Kliniken in Aulendorf.

Van Atossa Huid- en Oedeemtherapie kunt u een professionele en persoonlijke aanpak verwachten op alle gebieden die in deze praktijk worden aangeboden.

Met de ervaring van 15 jaar docent schoonheidsspecialisatie kunt u ook bij Jacqueline van der Gugten terecht voor bijles wanneer u de opleiding schoonheidsspecialisatie volgt of wanneer u schoonheidsspecialiste bent en op een bepaald onderdeel bijgeschoold wilt worden. In combinatie met de ervaring als huidtherapeute is dit de ideale combinatie voor studenten schoonheidsspecialisatie die er over denken na de opleiding naar het HBO te gaan om huidtherapie te gaan studeren.