Haarverlies is niet voorbehouden aan mannen,  het kan ook bij vrouwen, vooral in of na de overgang, voorkomen.

Kaalheid of haarverlies is niet te genezen omdat dit een combinatie is van genetische aanleg en hormonen. Er zijn wel enkele middelen om het haarverlies tegen te gaan. Sommige mensen kunnen hiervoor medicijnen krijgen. Wanneer u daar niet voor in aanmerking komt of u zoekt een andere oplossing kunnen wij met microneedling in combinatie met de juiste producten u hierbij ondersteunen.

Voor een deel zullen de haren weer terug groeien. Dit hangt af van verschillende factoren zoals hoe lang het haarverlies of kaalheid al aanwezig is. De terug groei van haren en het behoudt van de haren kan ook bereikt worden. Voor het behoud van de haren zal onderhoud van de therapie noodzakelijk zijn. Hoeveel behandelingen u nodig heeft en hoe groot de frequentie van onderhoud noodzakelijk is, zal in een intake besproken worden en is ook afhankelijk hoe goed u op de therapie reageert. Wilt u meer weten, neem direct contact op.

Normaal is een verlies 50 tot 200 hoofdharen per dag.
Bij mannen komt het vaker voor dat zij kaal worden. Dat kan op jonge leeftijd gebeuren maar ook pas op latere leeftijd. Bij bijna alle vrouwen worden de haren dunner tijdens of na de overgang. Bij sommige vrouwen worden de haren zo dun dat het bijna kaal lijkt, diffuse kaalheid.
Gedeeltelijke kaalheid komt ook bij mannen en vrouwen voor. Bij mannen veel vaker dan bij vrouwen. Bij mannen kan het verlies van de haren beginnen op het voorhoofd.  Bij mannen en vrouwen blijft een band op het achterhoofd goed behaard. Mannen verliezen de haren vanaf het voorhoofd tot achter waar de band met haren blijft staan. Bij vrouwen blijft vaak nog een smalle band met haren op het voorhoofd staan. Bij vrouwen is dan een, grote, cirkel op het voorhoofd kaal. Geschat wordt dat bij mij meer dan 25% van de vrouwen boven de 70 jaar met haarverlies te kampen krijgen.
Niet alleen voor vrouwen kan dit een probleem zijn, ook mannen kunnen het erg vervelend vinden dat zij hun haren verliezen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail, info@atossahuidtherapie.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-36393993.

Haarverlies tegengaan, Sint Michielsgestel, Den Bosch, Tilburg, Dermica heeft apparaten ontwikkeld die in staat zijn de huid van binnenuit te verbeteren en erin slagen werkzame stoffen, zorgvuldig geselecteerd voor elke behandeling, tot in de binnenste huidlagen te brengen. Bij juiste toepassing stimuleert het de natuurlijke productie van collageen en elastine. Deze apparaten geven in zeer korte tijd een reële en langdurige verbetering ook van de haargroei.

Haargroei bevorderen door microneedling: na 3 maanden 9 behandelingen.

haarverlies beperken, huidverstrakking, huidverbetering, dermaroller, dermapen Sint Michielsgestel, Den Bosch, Tilburg,

Haarverlies beperken door microneedling. Hier is de microneedling pen te zien.