Muggenbulten kunnen behoorlijk jeuken. Wat doe je er tegen. “Ik had alleen Alhydran bij me en geen middeltjes tegen de jeuk.” zegt de eigenaar van muggenbulten op de foto. “Tot mijn verbazing kreeg ik voor de eerste keer echt verlichting van de jeuk”.  Ook enkele andere mensen hebben Alhydran gebruikt en hadden dezelfde ervaring. Alhydran is niet ontwikkeld tegen de jeuk van insectenbeten, ook staat deze toepassing niet op de website van Alhydran zelf.  Mocht u willen proberen of het helpt tegen de jeuk van muggenbulten, dan kunt u in onze praktijk een proefmonsterverpakking komen halen om het te proberen.

De muggenbulten op deze 2 foto’s zijn op hetzelfde grasveld opgelopen. Hier is duidelijk te zien, dat iedereen anders op het gif van de muggen reageert. In het voorjaar kunnen het weer andere muggen zijn dan bijvoorbeeld in het najaar. Ook die kunnen bij dezelfde persoon weer een andere reactie geven.

Een allergie voor wespen komt vaak genoeg voor dat veel mensen dit kennen. Dit is een acute reactie. De mensen die weten dat ze deze allergie hebben, dragen meestal een epipen bij zich. Hierin zit adrenaline om de zo snel mogelijk de zwellingen, die dan optreden, te kunnen stop zetten. Bezoek aan het ziekenhuis is dan nog altijd nodig. Een allergie voor wespen betekent niet dat u ook allergisch bent bijen, muggen of andere insecten die steken. Al deze dieren gebruiken een andere stoffen om ons bloed vloeibaar te houden zodat zij het op kunnen zuigen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail, info@atossahuidtherapie.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-36393993.

alhydran verjaagt de jeuk

Muggenbulten, kleine rode bultjes die erg kunnen jeuken.

Muggenbulten, Muggen kunnen behoorlijk veel last veroorzaken.

Hoewel dit een heftige reactie op muggensteken is, er geen aanwijzingen van een allergische reactie,