Camouflage kan een uitkomst zijn bij littekens en aandoeningen als vitiligo en pigmentvlekken.

zuurstof doorlatende camouflage op wonden, Tilburg, Sint Michielsgestel

Oxygenetix op basis van Aloë Vera, met zuurstof doorlatende Ceravitae

Camouflagetherapie kan vergoed worden door de zorgverzekering wanneer dit in uw aanvullende pakket is opgenomen.

De keuze van de soort camouflage is afhankelijk van de aandoening, hoe groot het te camoufleren gebied is en wat uw wensen zijn. In ons pakket hebben wij Kryolan en  Oxygenetix.

Welk advies u krijgt is afhankelijk van uw huid, de klachten en uw wensen. Littekens zijn moeilijker te camoufleren omdat ze vaak of diep liggen of juist boven de huid uit steken. De kleur kan wel aangepast worden aan de huidskleur rondom het litteken.

Kryolan is een professioneel camouflageproduct. Het kan goed gemengd worden waardoor er voor alle huidskleuren en de zeer vele pigmentvlekken een juiste camouflage te vinden is. Ook voor grotere gebieden op het lichaam zijn producten te verkrijgen bij Kryolan.

Oxygenetix heeft een zonnebeschermende factor SPF 25, ondersteunt het genezingsproces en is daardoor te gebruiken op actieve acne, na intensieve huidbehandelingen of zelfs open wonden.

Als camouflage bij acne en na microneedling, peelings of laser hebben wij goede ervaring met deze moisturizer en camouflage van Oxygenetix in één, dank zij de ondersteunende werking bij de genezing van de huid.

In de folder  camouflage vindt u algemene informatie over camouflage en ook informatie over de producten  ‘Kryolan’ en ‘Oxygenetix’.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail, info@atossahuidtherapie.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-36393993.

Tilburg, Sint MIchielsgestel Bij brandwonden, open wonden, voor camouflage en microneedling bij littekens en pigmentvlekkenCamouflage met genezend effect op acne, eczeem en na intensieve behandeling. Zie ook foto hieronder.
foundation, littekens, brandwond, Tilburg, Sint-MichielsgestelOxygenetix is ook te gebruiken op open wonden. Daarom is het uitermate geschikt na intensieve behandelingen met roodheid.
Sint-Michielsgestel, Tilburg, professionele camouflage, ook voor alle delen van het lichaam.Camouflage met zeer goede waterbestendigheid en door de vele mengkleuren, voor iedereen de juiste kleur.