Huidaandoeningen

Huidaandoeningen zijn er heel veel.

Een kleine greep uit de bekende huidaandoeningen; pigmentvlekken, vitiligo, acne, fibromen (steelwratjes), droge huid, jeuk, couperose.

En een kleine greep uit de minder bekende huidaandoeningen;  hidradenitis, hidradenitis suppurativa (acne inversa, acne ectopica), miliaria, rosacea, smetuitslag (intertrigo). Zoveel huidaandoeningen als er zijn, zoveel soorten behandelingen en adviezen zijn er. Om tot een zo goed mogelijk advies en/of behandeling is een zo goed mogelijk beeld van u en uw klacht noodzakelijk.

Voor ons, als behandelaar is het belangrijk dat wij u zien. Vooral huidaandoeningen zij moeilijk te omschrijven. Uw informatie is ook belangrijk om een volledig beeld te krijgen van uw vraag. In een gesprek proberen wij het beeld van uw klachten tot een zo goed mogelijk beeld krijgen van het ontstaan en verloop van de aandoening. Het is ook van belang dat u kunt aangeven wat u zelf al allemaal heeft gedaan, of mogelijke medicijnen die er voor heeft gebruikt. Pas dan is het mogelijk om tot een goed advies of juiste behandeling te komen.

Wilt u meer weten over een van deze behandelingen of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail info@atossahuidtherapie.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-36393993.

Huidaandoeningen:
acne
couperose
rosacea
littekens, striae behoren tot de littekens
haarverlies
ongewenste haargroei of overbeharing
schimmelnagels
aandoeningen die vooral bij een ouder wordende huid voorkomen
fibromen of steelwratten
ouderdomswratten of verrucae senilis  of verrucae sebbhoroica
pigmentvlekken
huidverslapping
huidkanker