Wij worden niet alleen steeds ouder, we blijven ook veel langer gezond en fit.

Velen van ons vinden het dan ook fijn om dit ook uit te stralen. Huidverbetering  doen we onder andere met microneedling met de speciale Dermica Pen.  Deze techniek ondersteunen wij met peelings en producten die huidverbeterend zijn zoals vitamine A of retinol, vitamine C en hyaluronzuur.

Microneedling  is een uitstekende manier om door huidverbetering een frissere uitstraling te verkrijgen. Microneedling, ook wel skinneedling genoemd, is de aangewezen therapie om de huid op natuurlijke wijze, zonder ingrijpende technieken zichzelf te laten verbeteren. Rimpels verminderen of verzachten, pigment wordt opvallend minder, lichte couperose verdwijnt, een verslapte huid wordt wordt steviger en ‘hangt’ minder. Deze techniek is ook geschikt bij littekentherapie.

U kunt kiezen uit een uitgebreide of een eenvoudige huidverbeteringsbehandeling.
–   Een eenvoudige kuur bestaat uit: of enkele microneedling behandelingen, of enkele peelings, eventueel op een deel van het gelaat.
–   De meest uitgebreide kuur bestaat uit: meerdere microneedling behandelingen afgewisseld met enkele peelings, per behandeling afgesloten met lichtbehandeling en thuisbehandeling met vitamine A, vitamine C en hyaluronzuur.
–   Alle mogelijkheden hiertussen zijn mogelijk. Welke soort huid heeft u, wat wilt u bereiken en niet minder belangrijk, hoeveel tijd en kosten wilt u investeren.

U kiest welke kuur u wilt ondergaan. Afhankelijk van welk resultaat u verwacht adviseren wij wat het beste bij u past. Heeft u veel zonschade of heeft u de juiste genen voor een gave huid, dit zijn aspecten die wij meenemen in ons advies. Waarom veel behandelingen wanneer met enkele behandelingen het resultaat al voldoende is. Heeft u veel zonschade aan de huid en u wilt veel bereiken, dan zal een intensieve behandeling u ook meer bieden. Een enkele prijs is niet te geven.
–   De meest eenvoudige kuur begint bij €70,- per behandeling met 3 behandelingen per kuur.
–   Wilt u het hele gelaat inclusief hals, vit. A, hyaluronzuur en afsluiten met lichtbehandeling en camouflage dan zijn de kosten per behandeling tot €240,-. Een kuur kan oplopen tot 6 behandelingen, dit is afhankelijk van de uitgangssituatie en wat u wenst te gebruiken.
U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld alleen de hals, de mond of de ogen. Bij een erg droge huid is vooral hyaluronzuur aan te raden, bij een huid met een lagere conditie kunt voor alleen vitamine A kiezen. In samenspraak kunnen wij een optimale behandeling voor u samenstellen, waarbij tijd en kosten uiteraard meegenomen worden.

Microneedling
Met  de speciale Dermica Pen geven wij de huid de mogelijkheid zich te verjongen. Hiermee worden tot ongeveer 1000 minuscule gaatjes per mm2 in de huid gemaakt. De huid wordt gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken.  Bij Atossa Huid- en Oedeemtherapie werken wij altijd met steriele naaldjes, voor eenmalig gebruik. De naaldhouder bevat 11 naaldjes waardoor een nog betere verdeling dus  regelmatiger resultaat bereikt kan worden. Wij gebruiken, waar nodig, hoogwaardige werkstoffen om de werking te ondersteunen, bijvoorbeeld een product met een hoge concentratie vitamine C. Om collageen te kunnen aanmaken is vitamine C noodzakelijk.

Wij werken alleen met de Dermica Pen, we gebruiken geen dermarollers. Dat wil zeggen dat wij op ieder te behandelen gebied op de juiste, optimale diepte kunnen werken.

Omdat de microneedling pen recht de huid in gaat is deze minder pijnlijk en geneest de huid sneller dan met de traditionele roller. De Dermica Pen heeft een speciale slijping waardoor bij veel behandelingen geen verdovingscrème (Emla) nodig is. Afhankelijk van het soort behandeling kan de roodheid al binnen 6 uur verdwenen zijn. Microneedling wordt ook wel skinneedling, MTS of PCI genoemd.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail, info@atossahuidtherapie.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-36393993.

Haarverlies tegen gaan door microneedling.

Microneedling stimuleert de haargroei, resultaat na 9 behandelingen.

acne, huidverbetering, littekenbehandeling

Acne of littekens, beide verbeteren sterk met microneedling of peelings. Hier zijn 5 behandelingen van microneedling toegepast.

dermaroller, dermapen, pci, microneedling, Sint Michielsgestel, Den Bosch, Tilburg,

Huidverstrakking na 5 microneedling behandelingen

Tilburg, Sint Michielsgestel, Den Bosch, huidverbetering door microneedling, het ooglid wordt steviger waardoor de kringen en wallen minder worden.

Ooglidcorrectie na 2 microneedling behandelingen

Den Bosch, Tilburg, Sint Michielsgestel, microneedling huidversteviging bij verslapte huid

Versteviging van de huid van de hals na microneedling behandeling.

Sint Michielsgestel, Den Bosch, Tilburg,huidverbetering, huidversteviging

Rimpelvermindering na 6 behandelingen microneedling (dermicapen).